Koti > Vianetsintä > Laitteen asetusten palautus

Laitteen asetusten palautus

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Perusasetukset]>[Tehdasasetus].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina asetusten palautusvaihtoehtoa, jota haluat käyttää.
    image
    • [Koneen nollaus] ei palauta verkkoasetuksia, suojausasetuksia ja osoitekirjan tietoja.
    • Jos laite poistetaan käytöstä tai hävitetään, suosittelemme poistamaan henkilötiedot laitteesta [Tehdasasetukset]-toiminnolla.
  3. [Kone käynnistyy uudelleen nollauksen jälkeen. Paina [OK] 2 sekunnin ajan vahvistaaksesi.] ilmestyy näytölle. Vahvista painamalla [OK] kahden sekunnin ajan.
    image
    Voit palauttaa verkkoasetukset oletuksiin myös painamalla image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
    Laite käynnistyy uudelleen.