Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Faksaus Internet-faksitoiminnolla (I-Fax) > Internet-faksin (I-Fax) lähettäminen

Internet-faksin (I-Fax) lähettäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Internet-faksin lähetys vastaa tavallisen faksin lähetystä. Varmista, että vastaanottajan tiedot on tallennettu sähköpostiohjelman osoitekirjaan, ja aseta Internet-faksitoiminnolla lähetettävä asiakirja Brother-laitteeseesi.
image
  • Jos tietokoneen, johon haluat lähettää asiakirjan, käyttöjärjestelmä ei ole Windows Server 2012 / 2012 R2 / 2016 / 2019 / 2022, Windows 10 tai Windows 11, pyydä tietokoneen omistajaa asentamaan ohjelmisto, jolla voidaan tarkastella TIFF-tiedostoja.
  • Jos haluat lähettää useita sivuja, käytä ADS-laitetta.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Ei], paina [Faksi].

• Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina [Faksi] ja sitten [Faksien lähetys].
  3. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Vaihda faksin lähetysasetuksia painamalla [Valinnat]. (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Vaihda faksin lähetysasetuksia painamalla image[Valinnat].
  4. Selaa faksiasetuksia pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image. Kun haluamasi asetus tulee esiin, paina sitä ja valitse haluamasi vaihtoehto. Kun olet muuttanut asetukset, paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Paina image, syötä sähköpostiosoite kosketusnäppäimistöllä ja paina [OK].
    • Paina [Osoite kirja], valitse vastaanottajan sähköpostiosoite ja paina sitten [Hyväksy].
  6. Paina [Faksin käynnis.].
    Laite aloittaa skannauksen. Kun asiakirja on skannattu, se lähetetään vastaanottajalle SMTP-palvelimen kautta. Voit peruuttaa lähetyksen painamalla image skannauksen aikana.
  7. Paina image.