Koti > Suojaus > Toimintalukon 3.0 käyttö > Henkilökohtaisen aloitusnäytön asetusten määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Henkilökohtaisen aloitusnäytön asetusten määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Järjestelmänvalvojana voit määrittää, mitkä välilehdet käyttäjät voivat nähdä henkilökohtaisissa aloitusnäytöissään. Näiden välilehtien kautta pääsee nopeasti käyttäjien suosikkipikavalintoihin, jotka voivat yhdistää henkilökohtaisen aloitusnäyttönsä välilehtiin laitteen ohjauspaneelin kautta.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja) > User Restriction Function (Käyttäjän rajoitustoiminto) tai Restriction Management (Rajoitusten hallinta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  6. Valitse Tab Settings (Välilehtiasetukset)-kentästä Personal (Henkilökohtainen) niille välilehden nimille, joita haluat käyttää henkilökohtaisena aloitusnäyttönäsi.
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa.
  9. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) -kenttään.
  10. Napsauta Submit (Lähetä).
  11. Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa.
  12. Kirjoita User List (Käyttäjäluettelo) -kenttiin käyttäjänimi.
  13. Kirjoita salasana Password (Salasana)-kenttään.
    image
    Asetettava merkkimäärää vaihtelee mallin mukaan.
  14. Voit rekisteröidä käyttäjän henkilökortin syöttämällä sen numeron Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) -kenttään (saatavana tietyissä malleissa).
  15. Valitse pudotusluettelosta User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) jokaiselle käyttäjälle.
  16. Valitse välilehden nimi kullekin käyttäjälle Home Screen (Aloitusnäyttö)-pudotusluettelosta.
  17. Napsauta Submit (Lähetä).