Koti > Faksi > Faksin lähetys > Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Sarjalähetysominaisuudella voit lähettää saman faksin useisiin faksinumeroihin samanaikaisesti.
  • Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.
  • Osoitekirjan numeroiden on oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä.
  • Ryhmänumeroiden on myös oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä. Ryhmänumerot sisältävät useita tallennettuja osoitekirjan numeroita, jotka helpottavat valintaa.

Voit sisällyttää yhteen sarjalähetykseen ryhmiä, osoitekirjan numeroita ja enintään 50 manuaalisesti valittua numeroa.

Jos et käyttänyt yhtään ryhmille tarkoitetuista osoitekirjan numeroista, voit lähettää fakseja sarjalähetyksenä jopa 250 eri numeroon.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image[Faksi].
    image
    Jos [Faks. esikats.]-asetuksena on [Päällä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Ryhmälähetys].
  4. Paina [Lisää numero]-painiketta.
    Sarjalähetykseen voidaan lisätä numeroita seuraavilla tavoilla:
    • Paina [Lisää numero] ja syötä faksinumero valintanäppäimistöllä. Paina [OK].
      image

Tee sarjalähetys sähköpostiosoitteen avulla painamalla image, anna sähköpostiosoite ja paina [OK].

• Paina [Lisää osoitekirjasta]. Tuo esiin sarjalähetykseen lisättävät numerot painamalla image tai image. Valitse niiden numeroiden valintaruudut, jotka haluat lisätä.

Kun olet valmis, paina [OK].

• Paina [Hae osoitekirjasta]. Syötä nimen ensimmäinen kirjain ja paina [OK]. Paina nimeä ja paina sitten numeroa, jonka haluat lisätä.
    Anna lisää faksinumeroita toistamalla tämä vaihe.
  5. Kun olet valmis, paina [OK].
  6. Paina [Faksin käynnistys]-painiketta.
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos käytössä on ADS, laite aloittaa skannauksen ja asiakirjan lähetyksen.
    • Jos käytät valotustasoa, laite alkaa ensimmäisen sivun skannauksen.

Kun kosketusnäytössä näkyy [Seuraava sivu?], tee jokin seuraavista:

• Paina [Ei], sivujen skannaus on valmis. Laite aloittaa asiakirjan lähetyksen.
      • Skannaa toinen sivu painamalla [Kyllä]. Aseta seuraava sivu valotustasolle ja paina [OK]. Laite aloittaa sivun skannaamisen.

Toista tämä vaihe kullekin lisäsivulle.