Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Valokuvan tulostaminen (Windows)

Valokuvan tulostaminen (Windows)

image
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer, (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Varmista, että olet lisännyt paperikasettiin sopivaa tulostusmateriaalia.
    TÄRKEÄÄ
    • Saat parhaat tulokset käyttämällä Brother-paperia.
    • Kun tulostat valokuvapaperille, aseta paperikasettiin yksi ylimääräinen arkki samaa valokuvapaperia.
  4. Valitse Perusasetukset-välilehti.
  5. Napsauta Tulostusmateriaali-pudotusluetteloa ja valitse käyttämäsi paperityyppi.
    TÄRKEÄÄ

Paras tulostuslaatu valituilla asetuksilla saavutetaan aina silloin, kun Tulostusmateriaali asetetaan ladattavan paperityypin mukaan.

6. Napsauta Paperikoko-pudotusluetteloa ja valitse paperikoko.
  7. Valitse tarvittaessa Reunaton -valintaruutu.
  8. Valitse Väri / Harmaasävy-asetukseksi vaihtoehto Väri.
  9. Määritä tulosteen suunta valitsemalla Suunta-kentästä vaihtoehto Pysty tai Vaaka.
    image

Jos asetus on mahdollista tehdä sovelluksestasi käsin, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

10. Kirjoita haluamasi kopioiden määrä (1-999) Kopiot -kenttään.
  11. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  12. Napsauta OK.
  13. Tulostus käynnistyy.