Valokuvien hakemistoarkin (pikkukuvien) tulostus USB-muistitikulta

Näet kaikkien USB-muistitikulla olevien kuvien pienet esikatselukuvat tulostamalla hakemistoarkin.
image
  • Laite numeroi kuvat (esimerkiksi nro 1, nro 2, nro 3 jne.).

Laite ei tunnista mitään muita numeroita tai tiedostonimiä kuin ne, joita digitaalikamera tai tietokone on käyttänyt kuvien määritykseen.

• Vain 20 merkin pituiset tai tätä lyhyemmät tiedostonimet tulostuvat hakemistosivulle oikein.
  • Tiedostonimiä ei voi tulostaa oikein, jos niissä on muita kuin aakkosnumeerisia merkkejä, mutta muut kuin aakkosnumeeriset merkit eivät vaikuta valokuvien tulostuksen asetuksiin.
  1. Aseta USB-muistitikku USB-korttipaikkaan.
  2. Paina [JPEG-tulostus]>[Sis.luet. tulost.]>[Tulosta sisällysluettelo].
  3. Jos haluat muuttaa tulostusasetuksia, paina image[Tulostusaset.].
    Kun olet valmis, paina [OK]-painiketta.
    Valinta
    Kuvaus
    Paperityyppi

Valitse paperityyppi.

Paperikoko

Valitse paperikoko.

4. Paina [Aloita].