Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Web Services -protokolla verkossa skannaamiseen (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10) > Skannaus laitteen Web Services -protokollalla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Skannaus laitteen Web Services -protokollalla (Windows 7, Windows 8.1 ja Windows 10)

Jos olet asentanut ohjaimen Web Services -protokollalla skannausta varten, voit käyttää Web Services -skannausvalikkoa Brother-laitteesi nestekidenäytön kautta.
  • Tiettyjä nestekidenäytön viesteissä näkyviä merkkejä saatetaan korvata välilyönneillä, mikäli käyttöjärjestelmän ja Brother-laitteen kieliasetukset eroavat toisistaan.

• Jos nestekidenäytössä on riittämättömän muistin virheilmoitus, valitse pienempi koko Paperikoko-asetuksella tai pienennä erottelutarkkuutta Tarkkuus (DPI)-asetuksella.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[WS-skan.].
  3. Valitse haluamasi skannaustyyppi painamalla image tai image ja paina sitten valitsemaasi vaihtoehtoa.
  4. Paina image tai image näyttääksesi tietokoneen, johon haluat lähettää tiedot, ja valitse sitten tietokoneen nimi.
  5. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen.