Koti > Suojaus > Ennen verkkosuojaustoimintojen käyttöä

Ennen verkkosuojaustoimintojen käyttöä

Laitteessa käytetään joitakin uusimmista käytettävissä olevista verkkosuojaus- ja salausprotokollista. Nämä verkkotoiminnot voidaan yhdistää yleisiin verkkosuojaustoimintoihin. Ne auttavat tietojen suojauksessa ja laitteen luvattoman käytön estämisessä.
image
Suosittelemme FTP- ja TFTP-protokollien poistamista käytöstä. Laitteen käyttö näillä protokollilla ei ole suojattua. Huomaa kuitenkin, että jos poistat FTP:n käytöstä, Skannaus FTP:lle -ominaisuus ei ole käytettävissä.