Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Suojattu tulostus (Windows)

Suojattu tulostus (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Suojatun tulostuksen avulla voit varmistaa, että luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat eivät tulostu, ennen kuin olet antanut salasanan laitteen ohjauspaneeliin.

Suojatut tiedot poistetaan laitteesta, kun katkaiset laitteen virran.

1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli) ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.
  7. Kirjoita Käyttäjänimi ja Työn nimi tekstikenttään tarvittaessa.
  8. Sulje OK-ikkuna valitsemalla Suojatun tulostuksen asetukset.
  9. Napsauta OK.
  10. Tulostus käynnistyy.
  11. Tuo [Suojattu tulostus]-valinta näkyviin laitteen ohjauspaneelissa painamalla image tai image, ja paina sitten [Suojattu tulostus].
  12. Näytä käyttäjänimet painamalla image tai image ja paina sitten käyttäjänimeäsi.
  13. Anna nelinumeroinen salasanasi ja paina [OK].
  14. Tuo tulostustyö näkyviin painamalla image tai image ja paina valintaa.
  15. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  16. Paina [Aloita]-painiketta.
    Laite tulostaa tiedot.
Suojatut tiedot pyyhitään laitteen muistista heti tulostuksen jälkeen.