Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Tunnistesoitto > Tunnistesoittokuvion rekisteröiminen

Tunnistesoittokuvion rekisteröiminen

image
Tämä ominaisuus on käytettävissä Tanskassa.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Muut asetukset]>[Tunnistesoitto].
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos et ole tallentanut Erottuva soittoääni -toimintoa, paina [Tunnistesoitto], ja paina sitten [Päällä].
    • Jos olet jo tallentanut Erottuva soittoääni -kuvion ja haluat muuttaa kuviota, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  3. Paina [Soittokuvio].
  4. Paina haluamaasi tallennettua soittoäänikuviota. Paina [OK].
  5. Paina image.