Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Voice Over Internet -protokolla (VoIP-puhelinlinjan häiriöt)

Voice Over Internet -protokolla (VoIP-puhelinlinjan häiriöt)

VoIP on puhelinjärjestelmä, joka käyttää perinteisen puhelinlinjan sijaan internet-yhteyttä. Puhelinpalvelujen tarjoajat yhdistävät usein VoIP:n ja internet- ja kaapelipalvelut.

Laitteesi ei välttämättä toimi joidenkin VoIP-järjestelmien kanssa. Jos haluat käyttää laitettasi faksien lähetykseen ja vastaanottoon VoIP-järjestelmällä, varmista, että puhelinjohdon toinen pää on kytketty laitteen LINE (Linja) -liitäntään. Puhelinjohdon toinen pää voidaan kytkeä modeemiin, puhelimen sovittimeen, haaroittimeen tai muuhun vastaavaan laitteeseen.

image

image

Jos sinulla on kysyttävää laitteen kytkemisestä VoIP-järjestelmään, ota yhteys VoIP-palveluntarjoajaasi.

Kun laite on kytketty VoIP-järjestelmään, tarkista valintaääni. Nosta ulkoisen puhelimen kuuloke ja kuuntele, kuuluuko valintaääntä. Jos valintaääntä ei kuulu, ota yhteys VoIP-palveluntarjoajaan.

Jos faksien lähetyksessä tai vastaanotossa VoIP-järjestelmällä on vaikeuksia, suosittelemme laitteen modeemin nopeuden muuttamista [Perus (VoIP)] -asetukseksi.