Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen puhdistaminen > Tulostuspään suuttimien kunnon automaattinen tunnistus ja parantaminen

Tulostuspään suuttimien kunnon automaattinen tunnistus ja parantaminen

Jos tulosteiden värit ja teksti ovat haalistuneita tai juovikkaita tai jos tekstiä puuttuu tulosteesta, tulostuspään suuttimet saattavat olla tukossa. Kun tämä asetus on [Päällä], laite tunnistaa automaattisesti tulostuspään suuttimien kunnon ja puhdistaa tulostuspään tarvittaessa.

• Oletusasetus on [Päällä].

• Tulostuspäiden puhdistus kuluttaa väriainetta.
  1. Paina image[Muste]>[Tulostuslaadun autom. tarkistus].
  2. Paina [Päällä] tai [Ei].
  3. Paina image-painiketta.