Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Puhelinlinjatyypin määrittäminen

Puhelinlinjatyypin määrittäminen

Jos kytket laitteen puhelinlinjaan, jossa on keskus tai ISDN faksien lähetystä tai vastaanottoa varten, puhelinlinjatyyppi on valittava linjan ominaisuuksien mukaan.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Perusasetukset]>[Linjavalinta].
  2. Paina [Normaali], [Keskus] tai [ISDN].
  3. Jos valitsit [Keskus], suorita seuraavat vaiheet:
    1. Paina [Päällä] tai [Aina].
      image
      • Jos valitset [Päällä], laite valitsee etuliitenumeron ennen faksinumeroa vain, kun painetaan [R].
      • Jos valitset [Aina], laite valitsee aina etuliitenumeron ennen faksinumeroa.
    2. Paina [Valintatunnus].
    3. Anna etuliitenumero kosketusnäytön avulla ja paina sitten [OK].
      image

Voit käyttää numeroita 0–9 sekä merkkejä #, * ja !. Et voi käyttää !-merkkiä muiden numeroiden tai merkkien kanssa.

4. Paina image.