Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen puhdistaminen > Tulostuspään puhdistus WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Tulostuspään puhdistus WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti tarvittaessa, jotta tulostuslaatu pysyisi hyvänä. Jos tulostuslaadussa on ongelmia, käynnistä puhdistus manuaalisesti.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten General (Yleistä)>Print Head Cleaning (Tulostuspään puhdistus).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Jos tulostuslaatuongelmia ilmenee, kokeile puhdistaa tulostuspää useampaan kertaan. Jos tulostuslaatu ei parane, käytä vaihtoehtoa Special (Erikois). Special (Erikois) -vaihtoehdossa käytetään eniten tehoa tulostuspään puhdistukseen, mutta se käyttää myös eniten mustetta.
  6. Valitse Start (Käynnistys).
    image
    • Special (Erikois) -vaihtoehdossa käytetään eniten mustetta tulostuspään puhdistukseen.
  7. Valitse Yes (Kyllä).
    Laite aloittaa puhdistuksen.
image
(Windows) Voit puhdistaa tulostuspään tulostinohjaimen avulla.