Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä tietokoneen ohjattua asennusta

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä tietokoneen ohjattua asennusta

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Lataa asennusohjelma mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteessa support.brother.com.

• Mac

1. Lataa asennusohjelma mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteessa support.brother.com.
      2. Käynnistä asennusohjelma ja kaksoisosoita sitten Start Here Mac -kuvaketta.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Valitse Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi), ja napsauta sitten Seuraava.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Olet määrittänyt langattoman verkon asetukset valmiiksi.