Koti > Tulostus > Tulosta Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella > Valokuvien tai asiakirjojen tulostus Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella

Valokuvien tai asiakirjojen tulostus Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella

image
  1. Varmista, että olet lisännyt paperikasettiin sopivaa tulostusmateriaalia.
    TÄRKEÄÄ
    Valokuvien tulostus:
    • Saat parhaat tulokset käyttämällä Brother-paperia.
    • Kun tulostat valokuvapaperille, aseta paperikasettiin yksi ylimääräinen arkki samaa valokuvapaperia.
  2. Käynnistä Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-kuvaketta.

Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  3. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
  4. Napsauta Tulosta-painiketta.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Valokuva tai Asiakirja.

• Mac

Valitse Valokuva tai PDF.

6. Valitse tulostettava tiedosto ja tee sitten jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Seuraava.

• Mac

Napsauta Avaa ja sitten Seuraava pyydettäessä.

image
    image
    • Varsinainen näyttö saattaa olla erilainen sovelluksen versiosta riippuen.
    • Käytä uusinta sovellusta. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
    • Kun tulostat useita sivuja sisältäviä asiakirjoja, voit myös valita tulostettavat sivut.
  7. Vaihda tarvittaessa tulostimen muut asetukset.
  8. Napsauta Tulosta-painiketta.
TÄRKEÄÄ
Valokuvien tulostus:

Paras tulostuslaatu valituilla asetuksilla saavutetaan aina silloin, kun Tulostusmateriaali asetetaan ladattavan paperityypin mukaan.