Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannaa SSH FTP:lle (SFTP) > Työasema-avainparin luonti WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Työasema-avainparin luonti WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät Domain Name Systemin (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta toisen nimen, kuten ”JaettuTulostin”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-nimi näkyy verkkoasetusraportissa.

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Network (Verkko)>Security (Suojaus)>Client Key Pair (Asiakasavainpari).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Napsauta Create New Client Key Pair (Luo uusi asiakasavainpari).
  6. Kirjoita Client Key Pair Name (Asiakasavainparin nimi) -kenttään haluamasi nimi (enintään 20 merkkiä).
  7. Napsauta Public Key Algorithm (Yleisen avaimen algoritmi) -pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi algoritmi.
  8. Napsauta Submit (Lähetä).

Työasema-avainten pari on nyt luotu ja tallennettu laitteen muistiin. Työaseman avainparin nimi ja julkinen avainalgoritmi näkyvät Client Key Pair List (Asiakasavainparilista) -luettelossa.