Koti > Faksi > Faksin lähetys > Faksin lähettäminen tiettyyn aikaan (ajastettu faksi)

Faksin lähettäminen tiettyyn aikaan (ajastettu faksi)

Voit tallentaa laitteen muistiin enintään 50 faksia lähetettäviksi seuraavan vuorokauden kuluessa.

Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image[Faksi].
    image
    Jos [Faks. esikats.]-asetuksena on [Päällä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Ajast. faksi].
  4. Paina [Ajast. faksi].
  5. Paina [Päällä].
  6. Paina [Aseta aika].
  7. Anna kosketusnäytössä aika, jolloin faksi tulee lähettää. Paina [OK].
    image

Muistiin sopivien skannattavien sivujen määrä vaihtelee tietomäärän ja -tyypin mukaan.

8. Paina [OK].
  9. Syötä faksinumero.
  10. Paina [Faksin käynnistys]-painiketta.
    • Jos käytät valotustasoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  11. Kun kosketusnäytössä näkyy [Seuraava sivu?], tee jokin seuraavista:
    • Paina [Ei], kun olet skannannut sivut.
    • Skannaa toinen sivu painamalla [Kyllä]. Aseta seuraava sivu valotustasolle ja paina [OK]. Laite aloittaa sivun skannaamisen.
    Toista tämä vaihe kullekin lisäsivulle.