Lataus ja tulostus WWW-palveluiden avulla

Katso lisätietoja Brother CreativeCenter -malleista kohdastaimageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

1. Tuo [WWW] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [WWW]-painiketta.
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  2. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa ja tulostettavaa asiakirjaa, painamalla image tai image.

Paina palvelun nimeä.

3. Tuo tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina [OK].
  4. Tuo [Lataa: Tulosta] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Lataa: Tulosta]-painiketta.
  5. Näytä haluamasi albumi painamalla image tai image ja paina valintaa.
    image
    • Albumi on asiakirjojen kokoelma. Albumista käytetty nimitys saattaa kuitenkin vaihdella käytetyn palvelun mukaan. Jos käytät Evernote®-palvelua, sinun on valittava muistikirja ja sitten muistiinpano.
    • Joissakin palveluissa asiakirjoja ei tarvitse tallentaa albumeihin. Valitse asiakirjat, joita ei ole tallennettu albumeihin, valitsemalla [Kts. lajitt. tied.].
  6. Paina sen tiedoston nimeä, jonka haluat tulostaa. Tarkista asiakirja LCD-näytöstä (nestekidenäytöstä) ja paina [OK]. Aseta lisää asiakirjoja tulostettavaksi (voit asettaa enintään 10 asiakirjaa).
  7. Kun olet valmis, paina [OK].
  8. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.