Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannaus verkkoon (Windows) > Skannattujen tietojen lähettäminen CIFS-palvelimeen

Skannattujen tietojen lähettäminen CIFS-palvelimeen

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[verkkoon].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
    • Jos olet tallentanut käyttäjätunnuksesi ja kirjaudut sisään laitteeseen Active Directory -todennuksen tai LDAP-todennuksen avulla, [omaan kansioon] ilmestyy näytölle.
    • Voit lähettää skannatut tiedot CIFS-palvelimelle määrittämääsi kansioon painamalla [omaan kansioon].
    • Kun haluat ottaa käyttöön WWW-pohjaisen hallinnan, mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Scan (Skannaa)>Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skannaus kohteeseen FTP/SFTP/Verkko/SharePoint). Valitse Send to My Folder (Lähetä omaan kansioon)-kentässä On (Päälle).
  3. WWW-pohjaisen hallinnan avulla määrittämäsi palvelinprofiilit näytetään luettelona. Valitse haluamasi profiili. Jos profiili ei ole täydellinen (esimerkiksi kirjautumistilin nimi ja salasana puuttuvat tai tiedostotyyppiä tai laatua ei ole määritetty), sinua pyydetään ilmoittamaan puuttuvat tiedot.
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Jos haluat esikatsella skannattuja tuloksia ennen skannattujen tietojen tallennusta, paina image ja sitten [Esikatselu]. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää skannatut tulokset LCD-näytössä. Jos skannatut tulokset ovat hyvät, voit tallentaa ne ja viimeistellä käsittelyn painamalla [Aloita].
  4. Paina [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö kosketusnäytön ohjeiden mukaan.