Internet-faksin lähetys

Internet-faksin lähetys vastaa tavallisen faksin lähetystä. Varmista, että vastaanottajan tiedot on tallennettu sähköpostiohjelman osoitekirjaan, ja aseta Internet-faksitoiminnolla lähetettävä asiakirja Brother-laitteeseesi.
image
Jos tietokoneessa, johon haluat lähettää asiakirjan, ei ole Windows-käyttöjärjestelmää, pyydä tietokoneen omistajaa asentamaan ohjelma, jolla voi katsella TIFF-tiedostoja.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos [Faks. esikats.] -asetuksena on [Ei], paina [Faksi].

• Jos [Faks. esikats.] -asetuksena on [Päällä], paina [Faksi] ja sitten [Faksien lähetys].
  3. Vaihda faksin lähetysasetuksia painamalla image[Valinnat].
  4. Selaa faksiasetuksia painamalla image tai image. Kun haluamasi asetus tulee näkyviin, paina sitä ja valitse haluamasi vaihtoehto. Kun olet lopettanut asetusten muuttamisen, paina [OK].
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Paina image ja syötä sitten sähköpostiosoite.
    • Paina [Osoite kirja], valitse vastaanottajan sähköpostiosoite ja paina sitten [Hyväksy].
  6. Paina [Faksin käynnistys].
    Laite aloittaa skannauksen. Kun asiakirja on skannattu, se lähetetään vastaanottajalle SMTP-palvelimen kautta. Voit peruuttaa lähetyksen painamalla image skannauksen aikana. Kun faksi on lähetetty, laite siirtyy valmiustilaan.