Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Asiakirjan lataus ja tallennus ulkoiseen muistilaitteeseen Brother Web Connectin avulla

Asiakirjan lataus ja tallennus ulkoiseen muistilaitteeseen Brother Web Connectin avulla

JPEG-, PDF- ja Microsoft Office -tiedostoja voi ladata palvelusta ja tallentaa suoraan laitteeseen liitettyyn tietovälineeseen. Voit ladata myös asiakirjoja, jotka muut käyttäjät ovat lähettäneet palveluun jaettaviksi, jos sinulla on kyseisten asiakirjojen katseluoikeudet.
  • Varmista, että USB-muistitikussa on tarpeeksi vapaata tilaa.
  • Jotta voit ladata toisten käyttäjien asiakirjoja, tarvitset kyseisen käyttäjän albumien tai asiakirjojen käyttöoikeudet.
  • Ladatut tiedostot nimetään uudelleen tallennuspäivämäärän mukaan. Ensimmäinen 1.7. tallennettu kuva saa esimerkiksi nimen 07010001.jpg. Alueasetus määrää tiedoston nimessä käytetyn päivämäärämuodon.
  • Kuvat tallennetaan tallennusvälineen juurihakemistossa sijaitsevaan BROTHER-kansioon.
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ irrota USB-muistitikkua, kun viesti on näkyvissä LCD-näytössä. Muuten USB-muistitikku tai muistitikkuun tallennetut tiedot voivat vahingoittua.
  1. Aseta USB-muistitikku laitteeseesi.
    Nestekidenäyttö päivittyy automaattisesti.
  2. Valitse vaihtoehto [WWW] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa asiakirjaa painamalla image tai image.

Paina palvelun nimeä.

4. Tuo tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina [OK].
  5. Tuo [Lataa: Media] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Lataa: Media]-painiketta.
  6. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.
    image
    • Albumi on asiakirjojen kokoelma. Albumista käytetty nimitys saattaa kuitenkin vaihdella käytetyn palvelun mukaan. Jos käytät Evernote®-palvelua, sinun on valittava muistikirja ja sitten muistiinpano.
    • Joissakin palveluissa asiakirjoja ei tarvitse tallentaa albumeihin. Valitse asiakirjat, joita ei ole tallennettu albumeihin, valitsemalla [Kts. lajitt. tied.].