Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksin esikatselu > Uusien faksien esikatselu

Uusien faksien esikatselu

Kun faksi on vastaanotettu, LCD-näyttöön tulee viesti.
  • Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.
  • Näet faksin, jota on jo esikatseltu aikaisemmin, painamalla image [Faksi] ja image [Vast.otetut faksit].
  1. Näytä uudet faksit painamalla image.
    image
  2. Faksiluettelossa on vanhoja ja uusia fakseja. Uusien faksien kohdalla näkyy vihreä merkki.
    Paina haluamaasi faksia.
    image
    image

Jos haluat tulostaa tai poistaa kaikki luettelossa olevat faksit, paina [Tulosta/poista].

Tee jokin seuraavista:

• Tulosta kaikki faksit, joita et ole vielä nähnyt, painamalla [Tulosta kaikki (uudet faksit)].
    • Tulosta kaikki faksit, jotka olet jo nähnyt, painamalla [Tulosta kaikki (vanhat faksit)].
    • Poista kaikki faksit, joita et ole vielä nähnyt, painamalla [Poista kaikki (uudet faksit)].
    • Poista kaikki faksit, jotka olet jo nähnyt, painamalla [Poista kaikki (vanhat faksit)].
  3. Tee seuraavat toiminnot painamalla taulukossa näkyviä painikkeita:
    Painike
    Tulos
    image
    Faksin suurentaminen
    image
    Faksin pienentäminen
    image tai image
    Selaus pystysuunnassa
    image tai image
    Selaus vaakasuunnassa
    image
    Faksin kääntäminen myötäpäivään
    image

Faksin poistaminen

Vahvista painamalla Kyllä.
    image
    Paluu edelliselle sivulle
    image
    Siirtyminen seuraavalle sivulle
    image
    Paluu faksiluetteloon
    Aloita
    Faksin tulostaminen

Jos faksissa on yksi sivu, tulostus käynnistyy. Kosketusnäytössä olevassa viestissä kysytään, haluatko poistaa faksin laitteen muistista. Jos haluat poistaa faksin, paina Kyllä. Jos haluat säilyttää faksin laitteen muistissa, paina Ei.

Jos faksi on monisivuinen, tee jokin seuraavista:

• Paina Tul. kaik. sivut, kun haluat tulostaa koko viestin. Kosketusnäytössä olevassa viestissä kysytään, haluatko poistaa faksin laitteen muistista. Jos haluat poistaa faksin, paina Kyllä. Jos haluat säilyttää faksin laitteen muistissa, paina Ei.
    • Paina Tulost.vain tämä sivu, kun haluat tulostaa vain näytössä olevan sivun.
    • Paina Tul.tältä sivult.alk., kun haluat tulostaa näytössä olevasta sivusta alkaen viimeiselle sivulle.

• Jos faksi on suurikokoinen, sen avautuminen voi kestää hetken.
    • Kosketusnäytössä näkyy faksiviestin nykyisen sivun numero ja sivujen kokonaismäärä.
  4. Paina image.