Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > LDAP-haun määritys ja suoritus > LDAP-haun suorittaminen ohjauspaneelin kautta

LDAP-haun suorittaminen ohjauspaneelin kautta

LDAP-asetusten määrityksen jälkeen voit käyttää LDAP-hakutoimintoa hakeaksesi faksinumeroita ja sähköpostiosoitteita seuraavia toimintoja varten:

• Faksin lähetys
  • Internet-faksin lähetys (I-Fax)
  • Skannaaminen sähköpostipalvelimelle
image
  • LDAP-ominaisuus tukee LDAPv3-protokollaa.
  • LDAP-ominaisuus ei tue SSL/TLS-protokollaa.
  • Yhteyden muodostamiseen LDAP-palvelimeen on ehkä käytettävä Kerberos-todennusta tai yksinkertaista todennusta verkonvalvojan asettaman suojauskäytännön mukaan.

• SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) on määritettävä tai päivämäärä, aika ja aikavyöhyke on asetettava oikein ohjauspaneelissa Kerberos-todennusta varten.

1. Aloita haku painamalla image.
  2. Anna haun ensimmäiset kirjaimet nestekidenäytöstä.
    image
    • Voit syöttää enintään 15 merkkiä.
    • Lisää tietoa tekstin syöttämisestä, imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  3. Paina [OK]-painiketta.
    LDAP-haun tulokset näkyvät nestekidenäytössä; image-kuvake näkyy ennen paikallisen osoitekirjan hakutuloksia.
    • Jos haulle ei löydy vastaavuuksia palvelimelta tai paikallisesta osoitekirjasta, nestekidenäytössä näkyy [Ei tuloksia.] noin 60 sekunnin ajan.
  4. Tuo näkyviin haluamasi nimi painamalla image tai image.
  5. Paina nimeä.
    Näytä nimen tiedot painamalla [Tiedot].
  6. Jos tuloksiin sisältyy enemmän kuin yksi faksinumero tai sähköpostiosoite, laite kehottaa valitsemaan vain yhden. Paina [Hyväksy]-kuvaketta. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet lähettämässä faksin ja I-faksin, paina [Faksin käynnistys].
    • Jos olet skannaamassa sähköpostipalvelimelle, aseta asiakirja, paina [Seur.] ja paina sitten [Aloita].