Koti > Ennen laitteen käyttöä > Tärkeät huomautukset

Tärkeät huomautukset

• Tarkista Brotherin ohjaimien ja ohjelmiston päivitykset osoitteessa support.brother.com.
  • Varmista laitteesi tehokas toiminta tarkistamalla viimeisimmät laiteohjelmistopäivitykset osoitteesta support.brother.com. Muussa tapauksessa jotkin laitteesi toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.
  • Älä käytä tuotetta ostomaan ulkopuolella, koska se ei välttämättä täytä kyseisen maan langattomaan tiedonsiirtoon ja sähköturvallisuuteen liittyviä säädöksiä.
  • Ennen kuin annat laitteesi muille henkilöille, vaihdat sen tai hävität sen, suosittelemme sen tehdasasetusten palauttamista kaikkien henkilökohtaisten tietojen poistamiseksi.
  • Windows 10 tässä asiakirjassa tarkoittaa käyttöjärjestelmiä Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education ja Windows 10 Enterprise.
  • Tässä asiakirjassa Windows Server 2008 viittaa käyttöjärjestelmiin Windows Server 2008 ja Windows Server 2008 R2.
  • Tässä käyttöoppaassa käytetään laitteen MFC-J6955DW LCD-näytön viestejä, ellei toisin ole mainittu.
  • Tässä käyttöoppaassa käytetään laitteen MFC-J6955DW kuvia, ellei toisin ole mainittu.
  • Tämän käyttöoppaan näyttökuvat ja kuvat ovat vain esimerkkejä, ja ne voivat poiketa varsinaisista tuotteista.
  • Ellei toisin mainita, tämän käyttöohjeen näyttökuvat ovat Windows 10 -käyttöjärjestelmästä. Oman tietokoneesi näyttökuvat voivat poiketa tässä esitetyistä käyttöjärjestelmän mukaan.
  • Tämän ohjeen sisältö ja tuotteen tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.
  • Tässä asiakirjassa XXX-XXXX edustaa laitteen mallin nimeä.