Koti > Verkko > Määritä verkkoasetukset > Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelia

Määritä laitteen verkkoasetukset käyttämällä ohjauspaneelin [Verkko]-valikkovaihtoehtoja.
image
  • Saat lisätietoja ohjauspaneelissa määritettävissä olevista verkkoasetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asetustaulukot
  • Voit myös määrittää ja muuttaa Brother-laitteen verkkoasetuksia käyttämällä hallinnan apuohjelmia, kuten WWW-pohjaista hallintaa.

1. Paina image[Asetukset]>[Verkko].
  2. Näytä verkkovaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten sitä. Toista tämä vaihe, kunnes olet valikossa, jonka asetukset haluat määrittää, ja seuraa sitten LCD-kosketusnäytön ohjeita.