Koti > Suojaus > Toimintalukon 3.0 käyttö > Ulkoisen sirukortinlukijan rekisteröiminen

Ulkoisen sirukortinlukijan rekisteröiminen

Kun yhdistät ulkoisen sirukortinlukijan (integroitu piiri), rekisteröi kortinlukija käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa. Laitteesi tukee HID-luokkaohjaimen tukemia ulkoisia sirukortinlukijoita.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>External Card Reader (Ulkoinen kortinlukija).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Syötä tarvitut tiedot ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  6. Ota asetukset käyttöön käynnistämällä Brother-laite uudelleen.
  7. Liitä kortinlukija laitteeseen.
    image
  8. Kosketa kortilla kortinlukijaa kun kortin todennus on käytössä.