Koti > Kopiointi > Henkilökortin kopiointi

Henkilökortin kopiointi

[2in1(ID)] -ominaisuuden avulla voit kopioida henkilökortin kummatkin puolet alkuperäisessä koossa yhdelle sivulle.
image
  • Varmista, että paperikokoasetuksena on A4 tai Letter.
  • Voit kopioida henkilökortin sovellettavien lakien mukaisesti. Yksityiskohtaisempia tietoja imageimage Tuotteen turvaohjeet
  1. Aseta henkilökortti tekstipuoli alaspäin lähelle valotustason vasenta yläkulmaa.
    2 in 1 -henkilökorttitoiminto (pysty) 2 in 1 -henkilökorttitoiminto (vaaka)

image

image
    1. 3 mm tai enemmän (ylhäällä, vasemmalla)
    2. 145 mm
    3. 2 in 1 ID (pysty): 207 mm

2 in 1 ID (vaaka): 102 mm

4. Skannattava alue
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  4. Paina image[Valinnat]>[Sivun asett.]>[2in1(ID)pysty] tai [2in1(ID)vaaka].
    image
    Voit painamalla myös [ID] valita [2in1(ID)pysty] -asetuksen.
  5. Lue ja vahvista näytössä oleva valitsemiesi asetusten luettelo. Kun olet muuttanut asetukset, paina [OK].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Jos haluat esikatsella kopioidun tuloksen ennen kuin laite aloittaa tulostuksen, paina image ja sitten [Yksiv. Esikatselu] tai [Väri Esikatselu]. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää LCD-näytössä kopioidusta tuloksesta vain ensimmäisen sivun (yhden puolen). Jos kopioitu tulos on hyvä, voit tulostaa sen ja viimeistellä käsittelyn painamalla [Aloita].
  6. Paina [Yksiv. Aloita] tai [Väri Aloita].
    Laite aloittaa henkilökortin yhden puolen skannauksen.
  7. Kun yksi henkilökortin ensimmäinen puoli on skannattu, käännä kortti ja skannaa toinen puoli painamalla [Jatka].