Koti > Tulostus > Sähköpostiliitteen tulostus

Sähköpostiliitteen tulostus

Voit tulostaa sähköposteja lähettämällä ne sähköpostitse Brother-laitteeseen.
  • Voit liittää sähköpostiin enintään 10 asiakirjaa, yhteensä 20 Mt.
  • Tämä toiminto tukee seuraavia muotoja:
    • Asiakirjatiedostot: PDF, TXT, Microsoft Word -tiedostot, Microsoft Excel -tiedostot ja Microsoft PowerPoint -tiedostot
    • Kuvatiedostot: JPEG, BMP, GIF, PNG ja TIFF
  • Laite tulostaa oletuksena sekä sähköpostin että liitteet. Voit tulostaa tarvittaessa vain liitteet muuttamalla asetuksia.
  1. Tuo [Sovell.] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Sovell.].
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina sitten [OK].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  2. Valitse vaihtoehto [Verkkotoiminnot] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
    image
    • Jos tämä toiminto on lukittu, saat sen käyttöön ottamalla yhteyttä verkonvalvojaan.
    • Jos näytössä näkyy [Verkkotoiminnot] -toimintoon liittyviä tietoja, lue tiedot ja paina sitten [OK].
  3. Paina [Ota käyttöön]-painiketta.
    Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Verkkopohjaiset toiminnot ovat käytössä.
  4. Valitse vaihtoehto [Sähköpostitulostus] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
    image
    Jos näytössä näkyy [Sähköpostitulostus] -toimintoon liittyviä tietoja, lue tiedot ja paina sitten [OK].
  5. Paina [Ota käyttöön]-painiketta.
    Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Laite tulostaa ohjesivun.
  6. Lähetä sähköpostisi arkilla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Laite tulostaa sähköpostin liitteet.
    image
    Voit muuttaa sähköpostiosoitetta, tulostinasetuksia ja muita asetuksia siirtymällä WWW-pohjaiseen hallintaan, napsauttamalla vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Online Functions (Verkkotoiminnot)>Online Functions Settings (Verkkotoimintojen asetukset) ja napsauttamalla sitten Online Functions Settings Page (Verkkotoimintojen asetussivu) -painiketta.