Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Brother-laitteesi USB / Ethernet -porttien sijainnit

Brother-laitteesi USB / Ethernet -porttien sijainnit

USB- ja Ethernet-portit sijaitsevat laitteen sisällä.

Voit asentaa laitteen käytön edellyttämän ohjaimen ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com.

1. Nosta skannerin kansi (1) auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tartuntakohdista.
    image
  2. Paikanna oikea portti (riippuu käyttämästäsi kaapelista) laitteen sisällä kuvan mukaisesti.
    image
    image
    Työnnä kaapeli varovasti kaapelikourun läpi ja ulos laitteen takaosasta.
  3. Sulje skannerin kansi varovasti laitteen sivuilla sijaitsevista tartuntakohdista.