Koti > Faksi > Faksin lähetys > 2-puolisen faksin lähetys ADS:stä

2-puolisen faksin lähetys ADS:stä

Vastaavat mallit:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Ensin on valittava 2-puolinen skannausmuoto, ennen kuin voidaan lähettää 2-puolinen faksi. Valitse joko pitkä reuna tai lyhyt reuna asiakirjan asettelun mukaan.
  1. Aseta asiakirja ADS:ään.
  2. Paina image[Faksi].
    image
    Jos [Faks. esikats.]-asetuksena on [Päällä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[2-puolinen faksi].
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos asiakirja on tarkoitus kääntää pitkältä sivulta, paina [2-puol. skan.: pitkä sivu].
    • Jos asiakirja on tarkoitus kääntää lyhyeltä sivulta, paina [2-puol. skan.: lyhyt sivu].
  5. Paina [OK].
  6. Syötä faksinumero.
  7. Paina [Faksin käynnistys].