Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Väärän numeron valinnan estäminen (numeronvalintarajoitus)

Väärän numeron valinnan estäminen (numeronvalintarajoitus)

Tämä ominaisuus estää käyttäjiä lähettämästä faksia tai soittamasta puhelua vahingossa väärään numeroon. Voit asettaa laitteen rajoittamaan numeron valintaa käyttäessäsi numeronäppäimistöä, osoitekirjaa, pikanäppäimiä ja LDAP-hakua.
  1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Valintarajoitus].
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    • [Valintanäppäin]
    • [Osoitekirja]
      image
      Jos käytät osoitekirjan numeroita valitessasi numeroa, osoite tunnistetaan numeronäppäimistösyötteeksi eikä sitä rajoiteta.
    • [Pikakuv.]
    • [LDAP-palvelin]
  3. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    Valinta
    Kuvaus
    Paina # kahdesti

Laite kehottaa syöttämään numeron uudelleen. Jos syötät saman numeron uudelleen oikein, laite aloittaa numeron valinnan. Jos annat toisella kerralla väärän numeron, kosketusnäyttöön ilmestyy virheviesti.

Päällä

Laite sallii faksien lähettämisen ja puheluiden soittamisen vain kyseisellä valintamenetelmällä.

Ei

Laite ei rajoita valintamenetelmää.

image
    • [Paina # kahdesti] -asetus ei toimi, jos käytät ulkoista puhelinta ennen numeron syöttämistä. Numeroa ei pyydetä syöttämään uudestaan.

• Jos valitsit [Päällä] tai [Paina # kahdesti], et voi käyttää sarjalähetystoimintoa.
  4. Paina image.