Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksin vastaanottoleiman asetus

Faksin vastaanottoleiman asetus

Aseta laite tulostamaan vastaanoton päivämäärä ja kellonaika jokaisen vastaanotetun faksisivun yläreunaan. Varmista, että olet asettanut laitteeseen nykyisen päivämäärän ja kellonajan.

Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Faks.vast.oton leima].
  2. Paina [Päällä] (tai [Ei]).
  3. Paina image.