Koti > Mobiili/Web Connect > Mopria Print Service ja Mopria Scan

Mopria Print Service ja Mopria Scan

Mopria Print Service ja Mopria Scan ovat Android-mobiililaitteiden tulostustoimintoja, jotka on kehittänyt Mopria Alliance. Tämän palvelun avulla voit muodostaa yhteyden samaan verkkoon tulostimen kanssa ja tulostaa sekä skannata ilman lisäasetuksia.

image
image
  1. Android-mobiililaitteet
  2. Wi-Fi®-yhteys
  3. Laitteesi

Sinun on ladattava Mopria™ Print Service tai Mopria Scan Google Play Kaupasta ja asennettava se Android-laitteeseesi. Ennen tämän palvelun käyttöä sinun on kytkettävä se päälle.