Koti > Tulostus > Tulosta Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) -sovelluksella > Usean sivun tulostus yhdelle paperiarkille Brother iPrint&Scan (N in 1, useita sivuja arkille) -sovelluksella (Windows/Mac)

Usean sivun tulostus yhdelle paperiarkille Brother iPrint&Scan (N in 1, useita sivuja arkille) -sovelluksella (Windows/Mac)

image
  1. Käynnistä image(Brother iPrint&Scan).
    Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse sitten mallin nimi luettelosta. Osoita OK.
  3. Napsauta Tulosta-painiketta.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Asiakirja.

• Mac

Valitse PDF.

5. Valitse tulostettava tiedosto ja tee sitten jokin seuraavista:
    • Windows

Valitse Seuraava.

• Mac

Napsauta Avaa ja sitten Seuraava pyydettäessä.

image
    Kun tulostat useita sivuja sisältäviä asiakirjoja, voit myös valita tulostettavat sivut.
  6. Osoita Asettelu -pudotusluetteloa ja valitse sitten jokaiselle arkille tulostettavien sivujen määrä.
  7. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  8. Napsauta Tulosta-painiketta.