Varemerker

Brother og Brother-logoen er registrerte varemerker, og BRAdmin Professional er et varemerke for Brother Industries, Ltd.
UNIX er et registrert varemerke for The Open Group.
Linux® er et registrert varemerke for Linus Torvalds i USA og andre land.
Apple og Macintosh er registrerte varemerker for Apple Inc.
Adobe, Flash, Illustrator, PageMaker og Photoshop er enten varemerker eller registrerte varemerker for Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre land.
Windows Vista er enten et registrert varemerke eller et varemerke for Microsoft Corporation i USA og andre land.
Microsoft og Windows er registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
BROADCOM, SecureEasySetup og SecureEasySetup-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Broadcom Corporation i USA og/eller andre land.
AOSS er et varemerke for Buffalo Inc.
Wi-Fi, WPA, WPA2 og Wi-Fi Protected Setup er enten varemerker eller registrerte varemerker for Wi-Fi Alliance i USA og/eller andre land.
OpenLDAP er et registrert varemerke for OpenLDAP Foundation.
Alle andre termer, merker og produktnavn som blir omtalt i denne brukerhåndboken, er registrerte varemerker eller varemerker for sine respektive selskaper.