Konfigurere standard TCP/IP-port

Skriverdriveren er ennå ikke installert

1
Sett inn medfølgende CD-ROM i CD-ROM-stasjonen. Hvis skjermbildet for modellnavn vises, velger du maskinen din. Hvis skjermbildet for språkvalg vises, velger du språk.
2
Hovedmenyen for CD-ROM-en vises. Klikk på Innledende installering eller Avansert.
3
Klikk på Skriverdriver (kun for nettverksbrukere).
4
Klikk på Neste når velkomstmeldingen vises. Følg instruksjonene på skjermen.
5
Velg Standardinstallasjon, og klikk på Neste.
6
Velg Brother node-til-node-nettverksskriver, og klikk på Neste.
7
Følg instruksjonene på skjermen, og klikk deretter på OK.
Merk Merk
Kontakt systemansvarlig hvis du ikke er sikker på skriverens plassering og navn i nettverket.
8
Fortsett gjennom veiviseren, og velg Fullfør når du er ferdig.