Time zone (for MFC-6490CW og MFC-6890CDW)

Dette feltet viser tidssonen for ditt land. Tallet som vises er tidsforskjellen mellom landet du er i og GMT (Greenwich Mean Time). Tidssonen for østkysten i USA og Canada er for eksempel UTC -05:00.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Time zone.
Trykk på OK.
4
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge tiden.
Trykk på OK.
5
Trykk på Stop/Exit.

Innstilling for Tidssone i Windows®

Du kan vise tidsforskjellen for landet du er i ved hjelp av innstillingen for Tidssone i Windows®.
1
For Windows Vista®:
Klikk på Grafikk, Kontrollpanel, Dato og klokkeslett og deretter Endre tidssone.
For Windows® XP:
Klikk på Start, Kontrollpanel, Dato og klokkeslett, og velg deretter Tidssone.
For Windows® 2000:
Klikk på Start, Innstillinger, Kontrollpanel og Dato/tid, og velg deretter Tidssone.
2
Endre dato og klokkeslett. Kontroller innstillingene for tidssonen på rullegardinlisten (her vises tidsforskjellen i forhold til GMT).