Internett-faks / Scan > E-Mail-server (MFC-6490CW og MFC-6890CDW: standard, MFC-5890CN: tilgjengelig for nedlasting)

Brother-maskinen kan tilordnes en e-postadresse slik at du kan sende, motta eller videresende dokumenter via et lokalt nettverk eller Internett til datamaskiner eller andre Internett-faksmaskiner. Før du kan bruke denne funksjonen, må du konfigurere nødvendige maskininnstillinger ved hjelp av maskinens kontrollpanel. Hvis du vil ha detaljert informasjon, kan du se Internett-faks og Skann til e-post (for MFC-6490CW og MFC-6890CDW).