PhotoCapture Center™ for nettverk

Du kan vise, hente og lagre data fra en USB-flash-minneenhet eller et mediekort som er satt inn i Brother-maskinen. Programvaren installeres automatisk når du velger nettverkstilkobling under programvareinstalleringen. For Windows® velger du kategorien PHOTOCAPTURE/FOTOFANGST i ControlCenter3. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se ControlCenter3 i programvarehåndboken. For Macintosh® åpner du en nettleser der FTP er tilgjengelig, og skriver inn FTP://xxx.xxx.xxx.xxx (der xxx.xxx.xxx.xxx er IP-adressen til Brother-maskinen). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Fjernoppsett og PhotoCapture Center i programvarehåndboken.