Bruke e-postvarsling med brukerpålitelighet

Vil du bruke e-postvarslingsfunksjonen via den sikre SMTP-serveren som krever brukerpålitelighetskontroll, må du bruke POP før SMTP- eller SMTP-AUTH-metode. Disse metodene forhindrer at en uautorisert bruker får tilgang til postserveren. Du kan bruke BRAdmin Professional og Web BRAdmin til å konfigurere disse innstillingene.
Merk Merk
Du må sørge for at innstillingene til POP3/SMTP-pålitelighetskontrollen samsvarer med én av e-postserverne. Kontakt nettverksadministratoren eller Internett-leverandøren angående konfigurasjon før bruk.