Trådløst nettverk via Ethernet

Navn på nettverkskortmodell
NC-180w
LAN
Du kan koble maskinen til et nettverk for nettverksutskrift, nettverksskanning, PC-FAX-sending1, PC-FAX-mottak1 (kun for Windows®) og Fjernoppsett1. Programvare for nettverksadministrasjon, Brother BRAdmin Light2, er også inkludert.
Støtte for
Windows® 2000 Professional/XP/XP Professional x64 Edition/Windows Vista®
Mac OS® X 10.2.4 eller høyere
Protokoller
TCP/IP for IPv4:
ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), NetBIOS/WINS, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, DNS Resolver, mDNS, FTP-server, TELNET, SNMPv1, TFTP, Scanner Port, Web Services, SMTP-klient, POP før SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP-klient, LDAP4
TCP/IP for IPv6:
(Deaktivert som standard) NDP, RA, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, FTP-server, TELNET, SNMPv1, TFTP, Scanner Port, Web Services, SMTP-klient, POP før SMTP, SMTP-AUTH, POP3, APOP, FTP-klient
Andre:
LLTD Responder, LDAP4
Nettverkstype
IEEE 802.11 b/g (trådløst LAN)
Styringsverktøy3
BRAdmin Light for Windows® 2000 Professional, Windows® XP, Windows® XP Professional x64 Edition, Windows Vista® og Mac OS® X 10.2.4 eller høyere
BRAdmin Professional for Windows® 2000 Professional, Windows® XP, Windows® XP Professional x64 Edition og Windows Vista®
Web BRAdmin3 for Windows® 2000 Professional, Windows® XP, Windows® XP Professional x64 Edition og Windows Vista®
Klientdatamaskiner med en nettleser som støtter Java™.
Frekvens
2412-2472 MHz
RF-kanaler
USA/Canada
1-11
Japan
802.11b: 1-14, 802.11g: 1-13
Andre
1-13
Kommunikasjons modus
Infrastruktur, Ad-hoc (kun 802.11b)
Datahastighet
802.11b
11/5.5/2/1 Mbps
802.11g
54/48/36/24/18/12/11/9/6/5.5/2/1 Mbps
Forbindelses avstand
70 m ved laveste datahastighet (avstandshastigheten vil variere avhengig av miljø og hvor utstyret er plassert).
Nettverkssikkerhet
SSID/ESSID, 128 (104) / 64 (40) biter WEP, WPA/WPA2-PSK(TKIP/AES)
Støtteverktøy for oppsett ("ett trykk"-metoden)
SecureEasySetup™, Wi-Fi Protected Setup™, AOSS™
1
Ikke tilgjengelig for DCP-modeller.
2
Hvis du trenger mer avansert skriveradministrasjon, kan du bruke den nyeste versjonen av Brother BRAdmin Professional, som du kan laste ned fra http://solutions.brother.com.
3
Web BRAdmin og BRAdmin Professional kan lastes ned fra http://solutions.brother.com.
Kun MFC-6890CDW