Varemerker

Brother og Brother-logoen er registrerte varemerker, og BRAdmin Professional er et varemerke for Brother Industries, Ltd.
UNIX er et registrert varemerke for The Open Group.
Apple og Macintosh er registrerte varemerker for Apple Inc.
Microsoft og Windows er registrerte varemerker for Microsoft Corporation.
Windows Vista enten et registrert varemerke eller et varemerke for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
Firefox er et registrert varemerke for Mozilla Foundation.
Alle andre termer, merker og produktnavn som blir omtalt i denne brukerhÄndboken, er registrerte varemerker eller varemerker for sine respektive selskaper.