Bruke BRAdmin Light til å endre utskriftsserverens innstillinger

Brother BRAdmin Light er en Java-applikasjon som er designet for Mac OS X 10.2.4-omgivelser eller høyere. BRAdmin Light gjør det mulig å endre nettverksinnstillinger på Brothers nettverksklare maskiner.
Merk Merk
•
Bruk BRAdmin Light som finnes på CD-ROM-en som fulgte med ditt Brother-produkt. Du kan også laste ned den nyeste versjonen av BRAdmin Light fra http://solutions.brother.com.
•
Nodenavn: Nodenavn vises i gjeldende BRAdmin Light-vindu. Standardnodenavn er "BRNxxxxxxxxxxxx"1 for et kablet nettverk ("xxxxxxxxxxxx" er maskinens Ethernet-adresse).
1
Standardnodenavnet for DCP560CN er "BRN_xxxxxx" ("xxxxxx" er de seks siste sifrene i Ethernet-adressen).
1
Start BRAdmin Light ved å klikke på Macintosh HD-ikonet på skrivebordet og klikke på Library / Printers / Brother / Utilities. Dobbeltklikk så på filen BRAdminLight.jar.
2
Velg skriverserveren som du vil endre innstillingene på.
3
Velg Konfigurer utskriftsserverKontroll-menyen.
4
Angi et passord om du har stilt inn dette. Nå kan du endre utskriftsserverens innstillinger.