Nettverksutskrift fra en Macintosh®

Oversikt

I dette kapittelet forklares det hvordan du skriver ut fra Macintosh® på et nettverk med funksjoner for enkel nettverkskonfigurasjon på Mac OS® X 10.2.4 eller høyere.
Du finner oppdatert informasjon om utskrift fra Macintosh® på Brother Solutions Center på: http://solutions.brother.com.

Slik velger du utskriftsserver (TCP/IP)

1
Slå på maskinen PÅ.
2
Fra menyen velger du Programmer.
3
Åpne mappen Verktøy.
4
Dobbeltklikk på ikonet Skriveroppsettverktøy. (Mac OS® X 10.2.x-brukere klikker på ikonet Utskriftssenter.)
5
Velg Legg til.
(For Mac OS® X 10.2.4 til 10.3.x) Gå til 6.
(For Mac OS® X 10.4) Gå til 7.
6
(For Mac OS®X 10.2.4 til 10.3.x) Foreta følgende valg.
(Mac OS®X 10.2.4 til 10.3.x)
Skjermbilde
7
Velg Brother MFC-XXXX (XXXX er modellnavnet), og klikk deretter på Legg til.
(Mac OS®X 10.4)
Skjermbilde
8
Klikk på skriveren, og klikk deretter på Bruk som standard for å angi skriveren som standardskriver. Nå er skriveren klar.