Endre utskriftsserverens innstillinger

Bruke BRAdmin Light til å endre utskriftsserverens innstillinger

1
Start BRAdmin Light.
•
For Windows® 2000/XP- og Windows Vista™-brukere
Klikk på Start / Alle programmer 1/ Brother / BRAdmin Light / BRAdmin Light.
1
Programmer for Windows® 2000-brukere
•
For brukere av Mac OS® X 10.2.4 eller høyere
Dobbeltklikk på Macintosh HD (Startup Disk) / Library / Printers / Brother / Utilities / BRAdmin Light.jar-filen.
2
Velg skriverserveren som du vil endre innstillingene på.
3
Velg NettverkskonfigurasjonKontroll-menyen.
4
Angi et passord om du har stilt inn dette.
5
Nå kan du endre utskriftsserverens innstillinger.
Merk Merk

Hvis du trenger å endre mer avanserte innstillinger, bruk den nyeste Brother BRAdmin Professional-versjonen som er tilgjengelig for nedlasting fra http://solutions.brother.com.