1 Innledning

Oversikt

Brother-maskinen kan deles på et 10/100 MB-kablet Ethernet-nettverk ved hjelp av den interne nettverksutskriftsserveren. Utskriftsserveren støtter ulike funksjoner og tilkoblingsmetoder avhengig av hvilket operativsystemet du kjører på et nettverk som støtter TCP/IP. Disse funksjonene omfatter utskrift, skanning, PC-FAX-sending, PC-FAX-mottak, PhotoCapture Center™, Fjernoppsett og Statusovervåkning. Det følgende diagrammet viser hvilke nettverksegenskaper og -tilkoblinger som støttes av hvert enkelt operativsystem.
Operativsystemer
Windows® 2000 Windows® XP Windows® XP Professional x64 Edition Windows Vista™
Mac OS® X 10.2.4 eller senere
10/100BASE-TX-kablet Ethernet (TCP/IP)
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
Utskrift
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
BRAdmin Light
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
BRAdmin Professional1
Bsymbol.chk

Web BRAdmin1
Bsymbol.chk

Skanning
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
PC Fax-sending2
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
PC Fax-mottak2
Bsymbol.chk

PhotoCapture Center™
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
Fjernoppsett2
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
Statusovervåkning
Bsymbol.chk
Bsymbol.chk
Veiviser for driverdistribusjon
Bsymbol.chk

1
BRAdmin Professional og Web Admin er tilgjengelige og kan lastes ned fra http://solutions.brother.com.
2
Ikke tilgjengelig for DCP-modeller.
Hvis du skal bruke Brother-maskinen i et nettverk, må du først konfigurere utskriftsserveren og sette opp datamaskinene du bruker.