Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Usean sivun tulostus yhdelle paperiarkille (N in 1, useita sivuja arkille) (Windows)

Usean sivun tulostus yhdelle paperiarkille (N in 1, useita sivuja arkille) (Windows)

image
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer, (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Valitse Perusasetukset-välilehti.
  4. Määritä tulosteen suunta valitsemalla Suunta-kentästä vaihtoehto Pysty tai Vaaka.
    image

Jos asetus on mahdollista tehdä sovelluksestasi käsin, suosittelemme, että määrität suunnan sovelluksessa.

5. Napsauta Monta sivua-pudotusvalikkoa ja valitse 2 sivua / arkki, 4 sivua / arkki, 9 sivua / arkki, tai 16 sivua / arkki-vaihtoehto.
  6. Napsauta Sivujärjestys-pudotusvalikkoa ja valitse sivujärjestys.
  7. Napsauta Reunaviiva-pudotusvalikkoa ja valitse reunaviiva.
  8. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  9. Napsauta OK-painiketta ja viimeistele tulostustyö.