Koti > Suojaus > Laitteen asetusten lukitseminen ohjauspaneelista > Tietoja lähetyslukon käyttämisestä

Tietoja lähetyslukon käyttämisestä

Vastaavat mallit:MFC‑J4340DW
Estä luvaton tiedonsiirto laitteeseen ja laitteesta.

Lähetyslukon avulla voit estää laitteen luvattoman käytön.

Lähetyslukon ollessa päällä seuraavat toiminnot ovat käytettävissä:

• Faksien vastaanotto
  • PC-Fax-vastaanotto (Jos PC-Fax-vastaanotto on ollut päällä)
    image
    Kun lähetyslukko on käytössä, laite vastaanottaa fakseja ka tallentaa ne muistiinsa. Kun lähetyslukko ei ole käytössä, faksit lähetetään valittuun tietokoneeseen.

Kun lähetyslukko on käytössä, seuraavat toiminnot EIVÄT ole käytettävissä:

• Ohjauspaneelin käyttö
  • Tulostus tietokoneesta
  • PC-skannaus