Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Värillisen asiakirjan tulostaminen harmaasävynä (Windows)

Värillisen asiakirjan tulostaminen harmaasävynä (Windows)

Harmaasävyn tulostaminen on nopeampaa kuin värillinen tulostaminen. Jos asiakirjassa on värejä ja valitset tulostuksen harmaasävynä, asiakirja tulostetaan 256 harmaasävyn tasossa.
image
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX Printer, (jossa XXX-XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Valitse Perusasetukset-välilehti.
  4. Valitse Väri / Harmaasävy, kun asetuksena on Harmaasävy.
  5. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  6. Napsauta OK.
  7. Suorita tulostus loppuun.